Werkbladen

CaesarStone® werkbladen

Image


Door middel van een geavanceerde verdichtingstechniek – een combinatie van trillen, vacuümtrekken en persen – ontstaat een zeer compacte stenen plaat met een dikte van 13 mm en een royaal formaat van 3.00 x 1.37 meter. Na het kalibreren (= van dikte schuren) en polijsten ontstaat een plaatmateriaal met unieke eigenschappen, dat bijzonder geschikt is voor keukenbladen.

CaesarStone® is hard, 7 op de ‘Schaal van Mohs’. Mohs is een hardheidsschaal voor steen met een schaalaanduiding van 1 t/m 10 (1 = gips en 10 = diamant). CaesarStone® laat zich uitsluitend met diamantgereedschappen bewerken

Hoe wordt CaesarStone® gemaakt?

CaesarStone® bestaat voor 95% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels en voor de resterende 5% uit polyester bindmiddel. Onder toevoeging van het gewenste kleurpigment wordt van deze twee componenten een homogeen mengsel gemaakt. 

Graniet werkbladen

Image


Graniet is 100% natuursteen. Ieder blad heeft een unieke kleur en structuur, gevormd door een eeuwenoud proces onder hoge druk in de diepe aardlagen. Graniet is hard en daardoor kras- en slagvast.

In het gebruik is graniet een materiaal dat door de vele verschijningsvormen vrijwel altijd te combineren is.

HPL werkbladen

Image


Hoe wordt HPL gemaakt?

HPL is samengesteld uit een aantal lagen. Een harde transparante kunsthars bovenlaag – melamine – met daaronder een in kleur en dessin bedrukte papieren décorlaag. Vervolgens worden enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier aangebracht.
Dit pakket wordt onder hoge druk en bij een zeer hoge temperatuur samengeperst tot een harde bekledingsplaat met een dikte van 0,7 mm. Deze HPL-toplaag wordt aangebracht op een ondergrond van watervast multiplex van 32 mm dikte.

HPL keukenbladen zijn niet poreus en glad van oppervlak, dus hygiënisch en makkelijk schoon te houden

cropped-logo1-height2x.png

Hoogwaardige meubelen direct aan huis geleverd, via onze website op een makkelijke, snelle en betrouwbare manier besteld.

Groenestraat 46 6991 GG Rheden
www.designmeubelsnl.nl

06 - 21398885

Openingstijden

Ma t/m Vr
10:00 t/m 16:00 uur

(’s Avonds en op zaterdag op afspraak!)

Groenestraat 46, 6991 GG Rheden
info@rhedenskeukenhuys.nl 
06 - 21398885

Copyright © Rhedens Keukenhuys 2024

Realisatie InterBeekIT